Стъклокерамична Мозайка по Поръчка

Идея за стъклокерамична мозайка

Вашата идея

Изпратете ни Вашата идея за дизайн на стъклокерамично пано.

визуализация на стъклокерамика

Нашето предложение

Ние ще направим визуализация на вашата стъклокерамична мозайка.

Готово стъклокерамично пано

Готовата Мозайка

Ние ще изработим и доставим вашата мозайка от стъклокерамика.

Стъклокерамика за басейн

Стъклокерамиката е един от най-популярните материали използвани за облицовка на басейни. Най-често използваната стъклокерамика е стандартен микс от няколко цвята плочки. Независимо от геометрията на басейна, дали ще е правоъгълен или със сложна овална форма, тези стандартни миксове от стъклокерамика оеднаквяват басейните.
Решението да направите вашия басейн уникален е много просто. Поставянето на дъното на басейна една уникална мозайка от стъклокерамика произведена специално за вас, по ваша идея или дизайн предложен от нашият екип. Това стъклокерамично пано може да не е само за дъното на басейна , а и за неговите стени.
Независимо дали басейна е предназначен за обществено ползаване, в хотел или е в двора на вашата къща, едно пано от стъклокерамични плочки ще придаде уникална идентичност на вашия басейн.
Разгледайте нашите предложени на медальони и специално разработени картини за басейни.

pool_01  Стъклокерамични Плочки за басейн и Плочки за Баня

Стъклокерамика за баня

Всеки иска неговия дом да е едно приятно, спокойно и красиво място. Красиви и функционални мебели, стилна декорация по стените. Стените на банята не правят изключение. Те често се изпълняват с големи и еднакви плочки от един или два цвята и единични декоративни плочки. Да създават се интересни дизайни, но това ограничава въображението на дизайнерите. Стеклокерамиката дава възможност да развихрите Вашето въображение. Форми и цветни решения, дори и картини, които не могат да бъдат постигнати със стандартните плочки.
Ние от БЛИДИС ви даваме възможност да изразите себе си, като изработим стъклокерамична мозайка по Ваш уникален дизайн. Ние можем да ви съдействаме и с изработване не само на стъклокерамичната мозайка, а и с дизайна на Вашата баня. Нашите дизайнери ще създадът за Вас мозайка, която ще задоволи и най-чудноватите идей, които имате.

bathroom  Стъклокерамични Плочки за басейн и Плочки за Баня

Случаен продукт

470,91 € (392,43 € без ДДС) /м²
27,01 € (22,51 € без ДДС)
121,77 € (101,47 € без ДДС) /м²
123,34 € (102,78 € без ДДС) /бр
429,24 € (357,70 € без ДДС) /бр

Доволни клиенти

antoaneta  Стъклокерамични Плочки за басейн и Плочки за Баня

Антоанета

България

Страхотен екип и много бързо изпълнение на поръчките. За мен беше удоволствие да работя с тях. Аз зададох дизайна и изпълнението беше точно и коректно. Те могат да направят всичко. Препоръчвам.

jon  Стъклокерамични Плочки за басейн и Плочки за Баня

Джон

USA

"BLiDiS" са много коректни. Мозайката която поръчах бе направена и доставена в много кратки срокове. Мозайката която ми доставиха е зашеметяваща. Аз получих точно това което си представях.

veronika  Стъклокерамични Плочки за басейн и Плочки за Баня

Вероника

България

Впечатлен съм от професионализма на екипа на Блидис. Определено ме изнедаха с изключително краткия срок, в който изработиха поръчката ми.

bg-0002  Стъклокерамични Плочки за басейн и Плочки за Баня

НУЖНА ВИ Е ПОМОЩ. Използвайте формата за контакт или ни пишете в чата.

Галерия

Няколко примера за използването на стъклокерамична мозайка

ОЩЕ ПРИМЕРИ
Go to top
Don't have an account yet? Register Now!

Sign in to your account