• Модерен интериор на баня
  • Зелена баня
  • Баня в червено и бяло

02/ 421 97 84

Качествено и бързо, на разумна цена!

Банята на мечтите – сбъднато желание*

* само за София

Ако желаете да направите Вашата баня качествено, в срок и пестейки пари от цялостната изработка, изберете нашите телефони – 0886 259 370, 0882 264 282 или 02/ 421 97 84!
(9:00-19:00 – понеделник до събота)

Ние разполагаме с добри професионалисти, които ще направят всичко по вашите изисквания и по европейски стандарти за качество.

Вашето задължение е да направите избор на плочките и обзавеждането, и след 7 до 14 работни дни да влезете в готовата баня – другото го правим ние. (За бани старо строителство срокът често излиза от тези граници, поради индивидуалните особености на всяка баня.)

Ние ви издаваме двугодишна писмена гаранция на лицензирана строителна фирма за монтажните работи и гаранция за материалите и оборудването съгласно гаранционния срок на производителите.
/ Кой майстор ще ви издаде писмена гаранция?!? /

Наше задължение е да ви консултираме за обзавеждането на банята съгласно архитектурните норми и изисквания.

Благодарение на нашия основен партньор – Jessica имаме възможността да ви предложим 3D решение и 5% отстъпка от закупените оборудване и материали.

 

Какво си спестявате:

 Подтискащата гледка на една разкъртена или незавършена баня.

 Качването на материали до N-тия етаж или къртенето и изнасяне на старите плочки и тоалетни чинии.

 Търсенето на различни специалисти за водопровода, отоплението, електрото и вентилацията. Нашите специалисти са на разположение за изпълнение със съответната гаранция.

 Вашето време и нерви от общуване със случайни майстори – безкрайно бавни, на които може да станете чираци с вашето чистене, носене на материали, кафета, бира и изпълнението на безброй прищевки.

 Ежедневното почистване след работа и разправията със съседите за нарушеното им спокойствие.

 
© 2010-2024 Baniata.bg. Всички права запазени.
Създадено от eFirma.bg